Yoga

Fra høsten 2018 starter Femme et samarbeid med Sankalpa Yoga & Ernæringssenter. Grunder, yogainstruktør og ernæringsfysiolg Hilde som driver Sankalpa er en av få seniorinstruktører i yoga i  Trøndelag. Hun har 15 års undervisningserfaring, bred utdanning i anatomi, fysiologi og mental trening. 

Timene går ukentlig og starter den 29. August. Du melder deg på ved å kjøpe klippekort eller medlemskap for Sankalpa avdeling Femme. 

Mer om Sankalpa kan du lese her

shutterstock_515885881.jpg

 

VINYASA YOGA for alle nivå

Onsdager 19.30 - 20.45  (klippekort kjøpes hos Sankalpa)
En leken treningstime hvor yogaøvelser og pust flyter sammen. Hele kroppen blir styrket, spenninger slipper taket og du lærer å puste godt. DeStress for kroppen. 

 

MENTAL TRENING alle nivå

Onsdager 20.50 - 21.35 (klippekort kjøpes hos Sankalpa)
Perfekt etter yogatimen eller alene. Mer av det gode i hodet. Mental trening er den aller mest virkningsfulle metoden for å takle livets stress.

 

SENIOR & REHABYOGA

Fredager kl. 12.30 - 14.00  (klippekort kjøpes hos Sankalpa)

Passer for deg som kan trene på dagtid og ønsker en skånsom tilnærming. La de forundre over hva du faktisk er i stand til å mestre og hvor godt det føles, samtidig som du tar hensyn til de begrensninger kroppen har.

 

TRIGGERPUNKTYOGA

Fredager 14.30 - 15.30 
(klippekort kjøpes hos Sankalpa, gratis for medlemmer av Femme)
Den beste førstehjelp ved muskelsmerter (nakke, skulder, rygg, hofteparti). Vi bruker yogabrikker og baller sammen med enkle yogaposisjoner for å utøve triggerpunktsmassasje på såre områder. Kjenn at spenningene slipper taket og lær teknikkene slik at du kan fortsette egenbehandlingen hjemme. Den beste starten på helga etter ei stressende uke. Passer for alle, også deg som ikke går på yoga.

 

GRAVIDYOGA

Onsdager kl. 18.15 - 19.15 (gratis for Femme-medlemmer)
I disse timene fokuserer vi på å bygge styrke, samt skape rom i kroppen. Gjennom fokus på pusten legger vi tilrette for å komme i dypere kontakt med kroppen din, som er i stadig forandring. Dette er en aktiv yogatime med øvelser som bygger styrke, smidighet og balanse. I tillegg utforsker vi øvelser som kan være til god hjelp under fødselen. Hver time avsluttes med avspenning for å senke nivåer av stresshormoner i kroppen din. Timen passer for alle gravide, uavhengig av om du har erfaring med yoga fra før. 

 

MOR&MINI YOGA

Onsdager kl. 11.15 - 12.00 (gratis for Femme-medlemmer)
Dette er en yogatime for mødre sammen med babyen sin. Dette er en fin måte å komme i kontakt med kroppen din igjen etter fødsel. I disse timene fokuserer vi på trening av bekkenbunnen og skånsomme mageøvelser. Vi åpner opp områder som blir ekstra belastet av bæring og statiske stillinger i småbarnstiden. Mor&Mini yoga er en unik mulighet for deg og babyen din å være sammen på en ny måte. I disse timene er det mamma som er i fokus, men det vil også være øvelser du kan gjøre sammen med babyen din. Hver time har god til avspenning, da fokus på pust og avspenning er viktig i småbarnstiden og kan lindre typiske plager som søvnmangel, spenninger og stress. 

shutterstock_557789605.jpg

OM YOGA

Etter en god og balansert yogatime skal du føle deg forfrisket, glad og full av energi. Det er motivasjon for å gjøre yoga igjen og igjen og igjen. All trening er ferskvare og derfor er det så viktig at treningsopplevelsen er positiv og motiverer deg til å trene flere ganger per uke. Yoga kan fint kombineres med andre treningsformer.

For deg som allerede er kunde hos Femme kan du velge mellom gravidyoga og barselyoga (se egen timeplan). For deg som ikke er i den livsfasen har vi fire yogaklasser denne høsten du kan velge mellom. I tillegg kan du bruke et utvalg av yogavideoer både på hjemmesiden og på facebook. Vi anbefaler at du minst kommer deg på en time hos oss i uken, så kan du trene med videoene hjemme. Perfekt for deg som sitter i tidsklemma. 

Gravidyoga, Mor&Mini yoga og Triggerpunktyoga er inkludert i medlemskapet ved Femme.

PRISER YOGA hos Sankalpa

  • MEDLEM kr 799 per måned
    (fri innmelding fram til 01.08./ord. kr 1450)
    Besøker du oss mer enn 4 ganger per måned lønner deg seg å være medlem.
  • Klippekort 15 klipp kr 2950.
  • Drop in kr 250.

 

Påmelding: www.sankalpa.no

Epost: hilde@sankalpa.no

Tlf: 975 88 955