FEMME - et kvinnekonsept blir til

Våren 2011 startet drømmen vår, Norges første treningssenter for gravide og mødre!

Femme på NRK Dagsrevyen

Femme på God morgen Norge

 

Konspetet vokste hurtig, og inkluderer nå:

  • 18 treningstimer pr. uke for gravide og mødre: Slyngetrening, kondisjonstrening, bassengtrening, yoga mm. Alt tilrettelagt med personlig tilpasning underveis. Timene er utviklet og ledet av fysioterapeuter spesialisert på kvinnehelse. Vil du bli med på trening så er dette enkelt og billig. Du kan velge mellom medlemskap helt uten binding, klippekort eller drop-in.

  • 5 fysioterapeuter: Vi behandler hele kvinnekroppen og kvinner i alle aldre! Vi møter alt fra enkle nakker til kompliserte bekken. Vi har også en unik kompetanse om bekkenbunnen som skiller oss fra andre klinikker. Mona, Simone, Julie, Ingrid og Cathrine er faglig dyktige og glade jenter, med et spesielt engasjement for kvinnekroppen. Vi tilbyr fysioterapibehandling, treningsveiledning, gravidmassasje, rygg- og nakkemassasje, fødselsforberedende konsultasjon og etterkontroll fødsel. Behandlingstiden er god og prisen er gunstig.

  • 1 oseopat: Iselin er vår dyktige osteopat som i tillegg til å være ekspert på kvinnekroppen, behandler babyer og barn. 
  • Flere unike kurs som bl.a. førstehjelpskurs rettet mot barn og babymassasjekurs. Vi holder også kurs for terapeuter som ønsker å bli serifisert gravidinstruktør.

  • Barnegruppen FemmeLiten for våre småtroll 2-5 år. Fokus på mestring og sosialt samspill gjennom aktiv lek og dans.

Vi ønsker deg velkommen som ekte Femme-jente! Gleder oss til å bli kjent med deg!
Sprek hilsen, Mona og Simone!

LES MER OM VÅR HISTORIE