Ledig stilling fysioterapeut 100 %

 

Søker du drømmejobben på splitter nye Femme Kvinnehelsesenter?

Vi søker fysioterapeut i 100 % stilling. Du jobber som selvstendig næringsdrivende uten driftstilskudd. Oppstart i løpet av høsten 2018.

 

Vår klinikksjef skal ut i fødselspermisjon fra slutten av oktober, og flytter deretter hjem til Steinkjer, du har nå muligheten til å overta. Hun har flere gruppetimer og 25-30 pasienter i uken. Nå etterlater hun hele sin kundeliste til deg!

Vi har en svært god pasienttilgang, så dersom du har lyst til å jobbe enda mer er det bare positivt.

19893767_10159368512155221_1950257843_o.jpg

 

I løpet av vinteren 2018 åpner vi Femme Kvinnehelsesenter, der Trondheims beste kompetanse på kvinnehelse samles. (Mer informasjon om Femme Kvinnehelsesenter kommer, du kommer til å bli positivt overrasket). Du vil få en variert og tverrfaglig arbeidshverdag, med både behandling i klinikk og som gruppeinstruktør. Våre pasienter har ulike problemstillinger, men vi møter aller mest gravide og mødre. Hos oss vil du ha en gylden mulighet til stadig utvikling, og virkelig bli en dyktig fysioterapeut innen kvinnehelse. Vi holder et høyt faglig nivå, og har det fantastisk gøy på jobb.

 

Vi ser etter en sprudlende og glad person, en fysioterapeut som er faglig dyktig, som er læringsvilling og stiller med positiv energi! Vi trenger en terapeut som brenner for faget sitt, og som skaper gode relasjoner med sine pasienter. Vi ønsker et arbeidsjern som har mulighet til å være fleksibel. Du må kunne flytende norsk. 

Det er en fordel om du har erfaring fra privat praksis, kvinnehelse og gruppeinstruksjon. Vi har en variert timeplan med treningstimer i basseng, på step etc. Markedsføring i sosiale media vil også være en sentral del av din nye arbeidshverdag.

 

Er du den nye Femme-fysioterapeuten? Ta kontakt med oss på kontakt@femmeaktiv.no
Vi ønsker å høre litt om hvem du er + din CV.
Send gjerne din søknad i dag! Vi vil fortløpende vurdere aktuelle kandidater.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg! Velkommen til vårt Femmeunivers!

 

Sprek hilsen, Mona Rygvold og Simone Anzjøn Holbø
Gründere og fysioterapeuter, Femme

Ledig stilling som gruppeinstruktør

 

Er du en energisk og glad person som elsker å lede gruppetimer? Vi søker en ny gruppeinstruktør som har muligheten til å bygge seg opp gradvis. I første omgang gjelder det vår treningstime StepSlynge søndagskveld kl. 19.30. Oppstart august/september 2018. 

 

Femmes ønskeliste:
- Fysioterapeut eller fysioterapistudent/turnus. Det er ikke et krav at du er fysioterapeut, alle aktulle kandidater vil bli vurdert. 
- Grunnleggende kunnskap om trening på step og i slynge.

Mona face.jpg


Vi kan i første omgang tilby en gruppetime i uken. Samt være tilkallingsvikar på andre timer. I løpet av vinteren 2018 vil vi utvide stort og åpne Femme Kvinnehelsesenter, da vil vi ha et behov for flere gruppetimer. 

Om du er fysioterapeut eller turnusfysioterapeut vil du i tillegg få mulighet til å ta inn massasjekunder søndag før treningstimen, og gradvis bygge deg opp. Målet er at denne stillingen skal utvides. Det er viktig at du har mulighet og lyst til å jobbe helg for denne stillingen. 

Femme står for opplæringen, og du vil få en unik mulighet til å lære om kvinnehelse. 

Velkommen til vårt treningsunivers!

 

Ta kontakt med oss på kontakt@femmeaktiv.no
Vi ønsker å høre litt om hvem du er + din CV.

Sprek hilsen, Mona og Simone
Fysioterapeuter og gründere, Femme